Facebook postovi

Naše objave na Facebooku

Idemo dalje i dalje 🤗🎶🎶🎶🎤 nas muzicki ambasador Muharem Hadrović ... Vidi višeVidi manje

2 sati prije  ·  

Jedna od cestih situacija sa kojom se susrecu vozaci na putevima ove zime.Traktor izvlaci autobus na putu za Krusevo.Hvala za foto nasem citatelju M.Beslija ... Vidi višeVidi manje

4 sati prije  ·  

Danas 23.februara CK Olovo organizuje prvu od četiri ovogodišnje akcije darivanja krvi u saradnji sa Federalnim zavodom za Transfuziologiju iz Sarajeva.
Akcija se održava u auli OŠ. „Olovo“ danas do 16.00 sati.
Darivanjem krvi nakon ljekarskog pregleda i utvrđivanja vaše krvne grupe postajete član sekcije dobrovoljnih davalaca krvi CK Olovo koja trenutno broji 1050 članova.
Darivnje krvi je humani čin kojim osim što ima dobrobiti za vaše zdravlje spašavate nekome život.
... Vidi višeVidi manje

13 sati prije  ·  

Novi dresovi za nove pobjede ,sretno OK Olovo ... Vidi višeVidi manje

Ok "Olovo'' u novim dresovima u nastavku sezone,zahvaljujemo se Aquaterm Banjsko-Rekreativni Centar Olovo na sponzorstvu i nastavku saradnje jer najbolji idu sa najboljima. Ujedno najava derbi kola u Zavidovicima,nasi momci putuju u nedelju u Zavidovice i nadamo se novim bodovima Mok"Zavidovici"-Ok "Olovo" nedelja 25.02 16:30 h Sportski pozdrav !!! Radio Olovo Sportski centar Olovo

2 dana prije  ·  

Draga djeco i roditelji u Centru za kulturu ,sport i informisanje ne propustite pogledati hit predstavu “Šapa patrola" u petak 02.marta 2018.godine u 16.00 sati.
Ova interesantna dječija predstava je edukativnog karaktera i prilagođena uzrastu od 6 do 11 godina. Djeca su inače potpuno fascinirana serijom crtanih filmova o čoporu slatkih štenaca koji izvode različite spasilačke akcije.
Zato su “Patrolne šape” trenutno najveći dječiji šou i sigurni smo da će djeca uživati u interpretaciji poznatog crtića i izvođenju Dječijeg pozorišta "Maslačak"iz Bijeljine.
Ulaznice po cijeni od 3.00 KM možete nabaviti u Gradskoj biblioteci Centra za kulturu,sport i informisanje Olovo.
... Vidi višeVidi manje

Predstava za djecu Šapa patrola

Mart 2, 2018, 4:00pm - Mart 2, 2018, 10:00am

Draga djeco i roditelji u Centru za kulturu ,sport i informisanje ne propustite pogledati hit predstavu “Šapa patrola" u petak 02.marta 2018.godine u 16.00 sati. Ova interesantna dječija predstava je edukativnog karaktera i prilagođena uzrastu od 6 do 11 godina. Djeca su inače potpuno fascinirana serijom crtanih filmova o čoporu slatkih štenaca koji izvode različite spasilačke akcije. Zato su “Patrolne šape” trenutno najveći dječiji šou i sigurni smo da će djeca uživati u interpretaciji poznatog crtića i izvođenju Dječijeg pozorišta "Maslačak"iz Bijeljine. Ulaznice po cijeni od 3.00 KM možete nabaviti u Gradskoj biblioteci Centra za kulturu,sport i informisanje Olovo.

2 dana prije  ·